071 - 561 55 35

Herstoffering

Middels haar eigen stoffeerderij is RIDEECO gespecialiseerd in het (her)stofferen van meubilair voor de zakelijke markt. Door het uitvoeren van kleine of grote herstofferingsopdrachten van ziekenhuizen, zorginstellingen, congrescentra, schouwburgen, kantoren/overheid en restaurants kunnen wij duurzaam verantwoord werk leveren en bieden wij naast dit milieubesparend werk aanzienlijke kostenbesparing voor uw bedrijf.

Door middel van deze eigen stoffeerderij hebben wij jarenlange ervaring in het (her)stofferen van herstofferingsprojecten en kan bewerkstelligd worden dat uw stoelen of banken tijdig worden voorzien van nieuwe bekleding. Hiermee geeft u uw kwalitatieve zitmeubilair een nieuw leven en zullen uitstraling en comfort door middel van onze ruime keuze aan projectkwaliteit meubelstoffen en nieuwe hoogwaardige en brandwerende vulling sterk toenemen.

Wij verzorgen een compleet pakket aan diensten, inclusief logistiek. Ieder project wordt door ons zeer vakkundig, efficiënt, flexibel en met hoge zorg en klantgerichtheid uitgevoerd. Wij adviseren u graag geheel op maat.

Zorgsector

Kantoor-Bedrijven

Congresmarkt

Schouwburg